Pozovite nas +381 15 345 000
BESPLATNA DOSTAVA

O Nama

"Nenateks" Šabac od 1990 godine sa zadovoljstvom proizvodi tekstil za vaše domove, obezbeđujući Vam kvalitet, komfor i udoban život.

Sistem menadžmenta kvalitetom kompanije Nenateks d.o.o. Šabac sertifikovan je standardom ISO 9001:2008 od strane TUV SUD Serbia od 2006. godine. Još jedan dokaz da je kvalitet i zadovoljstvo kupaca kompaniji Nenateks na prvom mestu.

Zarad boljeg kvaliteta proizvoda i jedinstvenog asortimana investicije su neminovnost. Ponosni smo na štep mašinu koju smo uvezli iz kompanije MEKA Italy, kao i liniju proizvoda jastuka.

Nenateks od 2009.godine posluje u novoj zgradi i u novom magacinskom prostoru koji zadovoljava evropske standarde kvaliteta i bezbednosti.

Naše proizvode možete kupiti u svim velikim marketima u zemlji: Super Vero, Interex, Brico S, Mercator S, kao i brojnim trgovačkim radnjama. Za one koji puno rade, tu je i naša terenska sindiklana prodaja.

Svi proizvodi Nenateks kompanije izrađeni su od isključivo 100% pamučnih materijala i garantuju Vam punu udobnost i kvalitet.

Za Vas i Vaše najmilije, za Vaše snove u boji, vizija koju sledimo punih 23 godine.

NENATEKS - UPRAVNA ZGRADA

NENATEKS - UPRAVNA ZGRADA

Naši Klijenti

  • Interex
  • Mercator
  • Vila Breg
  • Brico
  • Vero