Pozovite nas +381 15 345 000
BESPLATNA DOSTAVA

Novosti Nenateks

Povelja "Kapetan Miša Anastasijević"

Datum: 22. jul 2014.

"Menadzerka firme Nenateks dobitnica je Povelje "Kapetan Miša Anastasijević" kao najbolja mlada menadzerka za 2013. godinu. Ovim priznanjem Nenateks i njegovi zaposleni nastavljaju trend utemeljenja brenda i konstantnog napretka u svim segmentima poslovanja.

Nenateks Predstavlja-Pokrivač Royal

Datum: 17. februar 2014.

Potpuno novi proizvod, za Vas udoban odmor. Pokrivač Royal - izrađen od najfinijeg damasta, u prirodnim bojama, štepan najdecentnijim štepom, za Vaš kraljevski odmor. Pokrivač Royal - 2 u 1 - Jastuk i pokrivač sa džepom za noge!!! Vrlo lako se održava, pakuje se u jastuk za par sekundi, zbog čega je vrlo pogodan za putovanja i obezbeđuje komfor celoj porodici. Pokrivač Royal - Za Vas potpuni komfor.

Saradnja Nenateksa i Emotion Production

Datum: 20. april 2013.

Sa ponosom ističemo saradnju između Nenateksa d.o.o. i Emotion Production kuće. VIP Veliki Brat 2013, opremljen je posteljinama iz Nenateks Lux kolekcije. Predstavljamo Vam novu kolekciju naših proizvoda. Pogledajte naše nove čaršave, posteljine, jastuke, jorgane, stoljnake, podmetače, prekrivače, peškire i bade mantile. Paleta proizvoda Nenateks kompanije iz godine u godinu je sve veća. Od jastuka, jorgana, posteljina, prekrivača, ćebadi, peškira, stolnjaka, programa za hotele i restorane. Svi proizvodi su izrađeni od 100% pamuka i obezbeđuju Vam punu udobnost i komfor.

Nenateks Nova Kolekcija 2013

Datum: 15. april 2013.

Predstavljamo Vam novu kolekciju naših proizvoda. Pogledajte naše nove čaršave, posteljine, jastuke, jorgane, stoljnake, podmetače, prekrivače, peškire i bade mantile.

Garnier-Thiebaut Francuska

Datum: 18. avgust 2012.

Nenateks sa ponosom ističe saradnju sa najpoznatijom svetskom kućom za proizvodnju tekstila Garnier-Thiebaut iz Francuske. Kompanija ciji proizvodi krase najpoznatije svetske hotele i restorane. Proizvodi kojim možete opremiti svoj luksuzni hotel i restoran.

Oskar Kvaliteta i Godišnja nagrada Regionalne privredne komore Valjevo

Datum: 01. decembar 2011.

Godina nagrada i priznanja za Nenatkes, obeležena je Oskarom kvaliteta i Godišnjom nagradom Regionalne privredne komore Valjevo. Nenateks je 2011. godine nakon temeljnog i sistemskog analiziranja doneo odluku da uzme ućešće na prestižnom takmičenju za Oskar kvaliteta i poslovnu izvrsnost u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja. Od 150 najboljih srpskih preduzeća, Nenateks je u prvih pet nagrađenih, za oblast Liderstvo i Partnerstvo i resursi. Veliki uspeh, potvrda dobrog rada i poslovne politike i podsticaj da narednih godina budemo još bolji i da osvojimo prvog Oskara kvaliteta.

Naši Klijenti

  • Interex
  • Mercator
  • Vila Breg
  • Brico
  • Vero